Tiedolla & taidolla

Tavoitteena alan paras palvelu

Suomen Isännöitsijäpalveluiden juuret ovat perheyritys Isännöinti Levasma Oy:ssä, joka perustettiin vuonna 2004. Toista sukupolvea edustaa toimitusjohtajamme Jyri Levasma. Suomen Isännöitsijäpalveluiden tavoitteena on tarjota asiakkaillemme isännöintialan parasta palvelua ja kiinteistöjen hoitoa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä parhaimmat työvälineet varmistavat, että tässä tavoitteessa onnistutaan.

Työkulttuurimme

Toimintamme ytimessä on henkilökuntamme säännöllinen koulutus sekä hyvinvointi. Pyrimme tukemaan työssä jaksamista ja siinä menestymistä tukemalla aktiivista elämäntyyliä, hyvää työhenkeä sekä joustavuutta omassa työssä. Luotamme ammattilaisiimme ja tarjoamme henkilökunnalle mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhönsä sekä yrityksemme toimintatapoihin. Kun henkilöstö voi hyvin, se välittyy myös asiakkaille.

Ota yhteyttä
Asiakkaidemme kommentteja

“On tärkeää, että isännöitsijä on tavoitettavissa ja tuntee hyvin isännöintikohteensa. Suomen Isännöitsijäpalvelut hoitavat taloyhtiötä asiantuntevasti yhtiön iästä ja kunnosta riippumatta.”

As Oy Kupittaankamari

“Kokoukset ovat hyvin suunniteltuja ja pöytäkirjat aina asianmukaisia. Yhteydenpito taloyhtiön hallitukselle on ripeää ja oikea-aikaista. Meillä on luotettava isännöitsijä.”

As Oy Aro