Skip to main content

Isännöinti Levasma Oy on solminut 9.7.2019 liiketoimintakaupan insinööritoimisto Kiinteistöasiantuntijat Oy:n isännöintiliiketoiminnan siirtymisestä Isännöinti Levasma Oy:lle. Insinööritoimisto Kiinteistöasiantuntijat Oy:n isännöimät nykyiset asunto-osakeyhtiöasiakkuudet siirtyvät Isännöinti Levasma Oy:lle 1.8.2019 alkaen.
Insinööritoimisto Kiinteistöasiantuntijat Oy on Turussa Apilakadulla toimiva yritys. Nyt solmitun liiketoimintakaupan myötä yrityksen isännöimät asunto-osakeyhtiöasiakkuudet siirtyvät Isännöinti Levasma Oy:lle. Insinööritoimisto Kiinteistöasiantuntijat Oy jatkaa tästä eteenpäin teknisen isännöinnin merkeissä tarjoten kaikille isännöintiyrityksille palveluitaan mm. ammattitaitoisen teknisen isännöinnin, viestinnän ja laajan kumppaniverkoston muodossa.

”Isännöintiliiketoimintakaupan myötä meillä on jatkossa parempi mahdollisuus tarjota teknistä osaamista kaikille isännöintiyrityksille. Varsinkin korjausrakentaminen ja energiatehokkuus laajentavat isännöitsijän työnkuvaa ja vaativat paljon uutta osaamista”, arvioi Jarno Salminen insinööritoimisto Kiinteistöasiantuntijat Oy:stä. —?Toive on, että ihmiset kiinnostuisivat oman omaisuutensa hoidosta. Asunto on kuitenkin monelle elämän suurin investointi, muistuttaa Salminen.

”Olemme päässeet isännöitsijöiden Janne Ijäksen ja Jarno Salmisen kanssa hyvään yhteistyöhön varmistaaksemme Isännöinti Levasma Oy:lle siirtyvien asiakkuuksien korkealaatuisen ja sujuvan palvelun turvaamisen jatkossakin”, kertoo Jyri Levasma Isännöinti Levasma Oy:stä. Levasma toivoo, että isännöintiin ja taloyhtiöiden toimintaan liittyvien asioiden digitalisoituminen saisi myös nuoret ihmiset innostumaan hallitustyöskentelystä taloyhtiöissä.

Liiketoimintakauppa ei vaikuta insinööritoimisto Kiinteistöasiantuntijat Oy:n nykyisten asiakkaiden arkeen. Palveluja tuotetaan kuten nytkin, asiakkaamme saavat tulevaisuudessa Isännöinti Levasma Oy:n asiakkaina entistä monipuolisempaa palvelua. Yritys on riittävän suuri tarjotakseen monipuolisia isännöinnin palveluja ja kuitenkin riittävän pieni, jotta palvelun henkilökohtaisuus ja paikallisuus säilyvät. Tärkeintä on, että asiakkaat saavat jatkossakin laadukasta isännöintipalvelua, jotta pitkät yhteistyösuhteet ja hyvä asiakastyytyväisyys saavat jatkuvuutta. Tervetuloa meille, asioita tehdään positiivisella asenteella!

Lisätiedot:

ISÄNNÖINTI LEVASMA OY
toimitusjohtaja Jyri Levasma
isännöitsijä, AIT
Puh. 040 7310275
Sähköposti: jyri.levasma@levasma.fi

Insinööritsto Kiinteistöasiantuntijat Oy
toimitusjohtaja Jarno Salminen
isännöitsijä, insinööri (AMK), IAT
Apilakatu 10, 20740 TURKU
Puh. 040 7618319
Sähköposti: jarno@kiat.fi