Skip to main content
Tiedotteet

Etsimme toimistopäällikköä Kaarinaan

Suomen Isännöitsijäpalvelut Oy tarjoaa isännöintipalveluita Turun talousalueella. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme huoletonta asumista ja elämistä isännöimissämme kohteissa.

Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä toistakymmentä isännöintialan ammattilaista. Toimipisteitä meillä on kaksi, Turussa ja Kaarinassa.

Etsimme nyt joukkoomme toimistopäällikköä Kaarinan toimipisteeseemme.

Kaarinan toimipisteessämme työskentelee tällä hetkellä kaksi isännöitsijää sekä kiinteistösihteeri.

Toimistopäällikön tehtävänä on toimia näiden henkilöiden lähiesimiehenä ja vastata toimiston arjen sujuvuudesta, tarvittaessa avustaa ja ohjata isännöitsijöitä työssään, huolehtia mahdollisista rekrytoinneista oman esimiehen kanssa sekä kehittää henkilökunnan työssä viihtymistä ja työhyvinvointia. Toimistopäällikölle nimetään myös omia isännöitäviä kohteita.

Etsimältämme henkilöltä edellytämme kokemusta isännöinnistä, hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta sekä hyviä viestintätaitoja. Lisäksi odotamme, että olet suorittanut jonkun isännöintialan tutkinnoista. Arvostamme Visman Fivaldi -ohjelmiston ja yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa sekä mahdollista kokemusta esimiestyöstä.

Vastaat sinulle nimettyjen asunto- ja/tai kiinteistöosakeyhtiöiden isännöintipalvelujen hoitamisesta lain ja
hyvän isännöintitavan mukaisesti. Omistat ajokortin ja ajoneuvon. Kuulut Suomen Isännöitsijäpalvelut Oy:n johtoryhmään yhdessä toisen toimistopäällikön, kirjanpitopäällikön ja toimitusjohtajan kanssa.

Tarjoamme hakijalle monipuolisen työnkuvan, johon on mahdollista itse vaikuttaa, nykyaikaiset työvälineet sekä kannustavan työyhteisön. Yrityksemme haluaa mahdollistaa työntekijöiden säännöllisen kouluttautumisen, on joustava ja tarjoaa myös työsuhde-etuja.

 

Hakemukset pyydämme toimittamaan 15.4.2021 klo 16 mennessä sähköpostitse jyri.levasma@levasma.fi. Tiedustelut numerosta 040 731 0275 / Jyri Levasma.